Monday, April 25, 2011

Can I edit the HTML of my blog's layout? - Blogger Help

Can I edit the HTML of my blog's layout? - Blogger Help

Tuesday, March 22, 2011

berdiam.....

Makin lama makin rindu… benci tapi rindu. Ape perlu buat? Gle!!!!sakit jiwa weyh pk benda yang x mendtgkn hasil.. ishh!... nk xnk kne kuat ahh mls nk cte pjg2 kan tulis pjg bnda xde brubhan.. luah benda ygt sme.. gegeh gitu.. kau tau ke aty aku camne? Hmm… pk ah sendiri. diam diam & terus mendiamkan diri kena tabah :’(


saya tunggu smpai lebam :')

Saturday, March 19, 2011

berubah :)

aku baran tahap cipan punye.. aku if da benggang mmg semua aku maki.. hmm.. da tak tahan sgt!!! sumpah sakit hati.. agak2 ahh if da benci aku pun... tension plak aku ngan kau niy weyh...semua benda nk aku mlakan dlu kn? pastu ble aku uat truk2 bru kau tau aku niy camne kan. ble aku mara kau ckp aku niy suka bisng2.. hadoi.. ape lg yg x kne? sakit otak aku ngan kau niy!!! tolong ahh faham aty seorg wanita dderr!!!!!

mak kate if aku baran habis semua aku slahkan. perangai aku niy xubh2...insyaAllah dgn izin Allah aku nk ubh perangai aku niy.. :) aku xnk uat org skit hatii.aku nk berbaik balik ngan org aku syg... aku nk mula kan perjalanan hidup aku yg lebih baikk..aku da xnk marah2. berfikiran negatif, n jgn paksa...niat hati nk brubh kne la btull..aku xnk gaduh.. letih ahh...semua tak kne if jd cam gi ni..

"Ya Allah kau selamat kan lah hubungan kami Ya Allah, dengan dugaan yang kau berikan kepada aku, aku tak mampu untuk tempuhi.. kau berikan la ketenangan kepada aku Ya Allah"

Amin....~

berubahlah nurul ain untuk kebaikan diri sendiri~ insyaAllah :)

bulan, ilyimy ~

Friday, March 18, 2011

mula kuruskan badan! NAK CANTIK.. hahha

NAK KURUS NAK KURUS NAK KURUS NAK KURUS!!!!
weyhhh.. nk kurus weyh spe xnk kurus.. kurus sgt pun xlawa.. waaa mak nk kurus mak... hmm.. sedih!!!! kne usaha la if nk kurus.. jgn mkn nasi yee nurul ain :)

yang aku sakit hatinye ble g gym pun still berisikn? aisshhh.. bkn ape.. lpas je g gym taun lpas lengan aku jd besar.. hahaha.. da burukk da... sbb push sgt ble da stop bdn naik la.. hahaha..
sengal nye ain.. xpe ilex jela.. yang penting aku nk badan aku tahun 2008
time tu kurus sbb kje je... so ble msuk blaja.. hamekk gemok!! ilex jela.. dala amek course msak kan? mmg gle ahh bndn cam ape je!!!


SAYA NAK BADAN KURUS, CHANTEK!!!! :)
aku bersyukur badan aku niy camniy allah da bg kesempurnaan kan? tp untuk kesihatan knela jge pmakanan... :) nnt sakit susa la plak.. :)

p/s: DENGAN KUASA bulan SAYA NAK KURUS!!! :)
kurus kurus kurus!!! jelous tgk org kurus niy.. :'(
lg 3bln nk chanteek :) hee.....

Wednesday, March 16, 2011

kerana ego KAU MENYESAL! jgn la seksa nnt...

video

kerana ego kau menyesal....
hmmmmm...... pls la yangg jgn ego!! nnt dia menyesal... :'(
dia jgn ego... org xnk video niy jln cte kte.... org xnk...o rg xley lawan takdir :(
org niy spe je yangg... :'(

Wednesday, March 2, 2011

rumah bnajir weyh! grrr~

ade ke patut umah aku tingkat 4 ley banjir? logik x? hahaha.. camniy cte dia...
longkang salur air tu da tersumbat da sebulan lepas kot.. so ble da tsumbat xde ahh nk mnd kt
blik air tu. gune la blik air dpn da semua pkai blik air tu so ble nk mnd nk g klas sure lmbt.. hmm
nk xnk kne mnd gak blik air dpn... niy pg td... kejadian dlm pkul 10 pgi.. aku bgun2 nk siapkan assgmnt then sorg housemate aku tkejut sbb air da mlempah smpai ke dpn ktorg lak tdo kt dpn bntang tilam kt dpn sbb dlm blik panas.. da tu aku pun mlompat tgk blik air yg rosak tu btakung ngan air.. penuh lak tu smpai ke dapur.. nk xnk kne buang air tu hingga la... aku jd mara... sbbnye bkn xpnah gtau.. blik air tu rosak..ade jugak yg pkai.. tp xpela bnda da jd.. sbb da pnah call suro org btulkn blik air tu.. tp haram j lansung xdtg then ble call xangkat.. hmm.. lastly pg td jd camtu aku trus ahh calling mmbe spe tau ade plumbing yg btulkn area umah aku.. semua xde.. last2 g management kt bwh umah tu dia kasi no tel. dia suro call sbb org niy ley btulkn.. kul 12 aku call.. kul 130 dia dtg check ape yg prlu dibaiki..then dia kte dlm kul 3 dia dtg btulkn.. so semuanye da complete!!! bagus lepas niy xde nk pning2 tinggalkn umah... :))


bulan, ily imy :)

march :)


playground
besama2 kengkawan :)

syed harez jia fara fahmie :)

katenye nk g interview.. katenye.. last2 xde arah tuju.. round 1 shah alam la weyh!... :)



FAHMIE SYED BULAN
hmm msing nk uat style aku kan? haha. suke lak :)
CHANTEK!

candid style, photography harez :)
mne kau harez? xnmpk pun.. heee...

SYEDBULANFARAJIA
bffs :)
ktorg mmg gila... kan2.. syg korg ketat2.. :)

bulan,
ily imy~